måndag 16 juni 2014

En massa bad.

I går var det riktigt fint väder ute. Bestämde oss vid frukosten för att det fick bli en dag på Nälsta badet. Efter frukosten gick vi ner hela familjen. Med puffarna på armarna hoppade båda barnen i poolen. En av mina bästa vänner kommer också dit med sin familj. Hennes 9-åriga son och Ella leker riktigt bra tillsammans. När det var dax för lunch gick vi hem och åt lunch. Tomas och Felix stannade sedan hemma, för att Felix skulle få sova middag. Ella och jag gick ner till badet igen. Ella badade tills hon blev blå om läpparna.
Idag var det så dax för en ny arbetsvecka. I går kväll fick jag ett sms från en mamma till en flicka på Ellas avdelning som frågade om Ella ville följa med hem till dem efter dagis i dag. När jag berättade för henne i morse att hon skulle få följa med den här flickan hem blev hon jätte glad, och hennes i vanliga fall så dåliga morgon humör var som bortblåst. SÅ jag hade bara ett barn att hämta på dagis dag. Hem med Felix, laga mat. Tomas kom hem vid kl 18, men skulle sedan iväg till en kompis.
Felix och jag tog en promenad för att hämta Ella.
-Jag vill inte gå hem säger Ella när vi kommer.

I  morgon är planen att hon ska följa med en annan kompis hem efter dagis. Men då får Tomas hämta hem henne sen, för i morgon ska jag träffa en kompis efter jobbet :)

På Tivoli i Spanien.

Ellas absoluta favorit. Som fritt fall, men för barn.

Parisehjulet, en lite mindre variant, men god och väl nog för mig :)
Min favorit, minns inte vad det heter, men man åker iallafall i den där båten/stocken. Blöt blev man kan jag lova....

I det där vatten molnet sitter Ella och jag i vår "båt".

Pappas gamla leksaker :)

Poolen som vi blåste upp på tomten.

En arg pirat....

Klättrar i en av alla lekparker :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar