lördag 7 juni 2014

6.e juni

I går var 6.e juni, Sveriges nationaldag. Sedan några år tillbaka är detta en röd dag i allmanackan. Eftersom Tomas och jag jobbar mån- fre båda två så var vi lediga i går. Tomas började morgonen med att åka ut till Drottningholm och spelade frisbee-golf med en kompis. När han kom hem kom jag i väg ut och sprang, eller sprang, snarare joggade. Drygt 4 km blev det, otroligt tunga och jobbiga 4 km. Jag kommer nog aldrig tycka att det är kul att jogga. Vilket jag tycker att annan träning som t.ex spinning, Bodypump, olika dans pass är. Men hur som, det är skönt efteråt, när man tagit sig runt de tunga km :) På em gick jag och Ella ner till Nälsta badet för årets första bad där. En trevlig em jag och Ella, medan Felix och Tomas var hemma och vilade. På kvällen åkte vi över till mina föräldrar och grillade.
I onsdags var det "fest" på dagis. Började kl 15, både Tomas och jag tog flex från jobbet för att kunna vara med. Blev en aning stressig på jobbet, men jag hann dit. Började med att barnen sjöng för oss föräldrar. Kunde inte hindra en liten tår att trilla på kinden. Efter det bjöds det på fika, och barnen kunde få ansiktsmålning om de ville. Ella ville få en fjäril målade i ansiktet (bild kommer i senare inlägg). Vid kl 17 var det över, en trevlig em.
I natt kom Ella in till oss vid 2-tiden. Några timmar senare kom även Felix in. Han kändes varm.... Tog en temp på honom på morgonen.... 39.4 :( Sjuk igen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar