fredag 25 mars 2011

Sjukskrivning

I går var jag hos läkaren på MVC och fick sjukskrivning. Ska försöka jobba nästa vecka också. Kommer sedan att sjukskriva mig from 4/4. De första 2 veckorna betalar arbetsgivaren. From 18/4 går sjukskrivningen över till FK. Vilket innebär att det då är de som ska betala ut min ersättning... Ifall de godkänner sjukskrivningen... Vilket jag helt ärligt inte har några större förhoppningar om. Skickade in sjukskrivningen idag. Om jag inte får den godkänd så får jag lägga semester sista dagarn, och sedan är det väl bara till att börja ta ut föräldra dagar, oavsett om bebisen är född eller inte...

Ella är sjuk IGEN. Fick telefonsamtal från dagis på em att hon har feber. Tog tempen på henne när vi kom hem också... 38 grader visar den. Så var det dax igen. Jag hoppas att det är ett snabbt övergående virus, att försöka få i henne antibiotika igen kommer inte att bli lätt... Hon har vart trött och kingig sedan vi kom hem från dagis. Åt bara väldigt lite middag. Strax efter sex höll hon på att somna i soffan, så jag bytte blöja på henne, och gav henne välling. Som hon tack och lov drack upp hela flaskan. Efter det gick hon utan protester och la sig i sin säng. Vet inte om hon har somnat än. Men det är väldigt tyst från hennes rum. Får se hur länge det dröjer innan hon vaknar efter att hon har somnat och vill komma in till vår säng.

Igår köpte vi en ny vagn. Tycker att den vi hade till Ella är så stor och otymplig, så efter mycket tittandes på blocket blev det tillslut en Teutonia Fun, den har samma färg som Brion vi hade till Ella... Grön.
http://www.teutonia.de/sv/produkter/fun.html
Kopiera länken och klistra in den i adressfönstret så ser ni hur vagnen ser ut :)

Nu ska jag sätta mig i soffan ett tag. Men glöm inte att ställa om klockan natten till söndag. Nu blir det sommartid igen. KLockan ställs fram 1 timme, så halv sju blir halv åtta. Vilket innebär ljusare kvällar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar