onsdag 5 januari 2011

2011

Så var det nytt år. Har inte hunnit skriva så mycket, eller rättare sagt ingenting alls sedan julen. Nyårsafton skulle vi ha firat tillsammans med ett par vänner. Men blev inget av det, då jag så lägligt blev magsjuk dagen före nyårsafton. Bra slut på 2010. PÅ nyårsaftonsmorgon fick jag ett sms från de vi skulle ha firat nyår med... De var också magsjuka... Så förra året avslutades med en dunderförkylning runt jul och efter den kom magsjukan... Men nytt år nu, nya tag :=)

Idag ska jag jobba kväll. Så min mamma kommer över hit i em och tar hand om Ella. Eftersom Tomas också jobbar. From måndag börjar Tomas sin praktik. 10 veckor. Han kommer då att ha praktik mån - fredag, samt jobba varannan helg på sitt jobb. Så det kan bli tuffa veckor. Men det ska bli himla skönt att ha honom hemma på kvällarna. Han kommer ju även att hinna träffa Ella mer. När han jobbar kommer han inte hem förens vid halv åtta. Då hinner han säga " hej" till Ella och ge henne en kram. Sedan är det dax för Ella att Sova...Men i-och-med hans praktik nu så kommer han att komma hem runt kl 17 vilket gör att vi får mer tid tillsammans hela familjen och Tomas får träffa Ella mer.

Idag fick vi sov morgon. Ella sov ända till halv nio :=) Mycket berodde det nog på att hon inte sov någon middag igår. Är för tillfället väldigt svårt att få henne att somna i sin säng på dagen. Så det är inte alltid det blir någon middags lur :=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar