söndag 18 juli 2010

löpning och bad

Huset vi bor i här i Gnesta består av 3 sovrum, och sedan kök och vardagsrum i ett. Mamma och pappa bor i ena sovrummet, mormor har ett eget rum och Magnus ( min bror ), jag och Ella delar rum. I de rummet är det en våningssäng. Magnus sover i överslafen och jag i underslafen. Jag vaknade till vid halv åtta av att jag hör Magnus säga " Är du vaken Ella?! "Jag tittar upp och ser henne huvud sticka upp ur hennes säng. Sedan dröjde det inte länge för resten av huset också börjat vakna till liv. Innan frukost gick vi alla ner till bryggan som ligger ca 200 meter bort. Ella satt på bryggan tillsammans med någon av oss medans resten badade i det dygt 25 gradiga vattnet... Riktigt skönt. Efter badet blev det frukost och sedan fick Ella leka på tomten medans vi andra tog det lite lugnt. Jag passade på att läsa ut min bok " Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" Den kan jag varmt rekommendera. Man får sig många goda skratt :=)

Innan lunch begav Magnus och jag oss ut på en löparrunda. Hade fått en beskrivning av en granne här på en bra väg, tror vi sprang lite fel. SÅ det blev att vända och springa samma väg tillbaka. Var ute ca 40 minuter vilket för min del räcker gott och väl.

VI har hunnit med flera bad under dagen. Finns en liten strand bredvid bryggan, men Ella visar INGET intresse alls av att bada. Däremot i hennes uppblåsbara pool som mormor och morfar hade med sig älskar hon att bada.

I morgon kommer Tomas, Lina och Bobo hit. Ska bli kul. Tror att Tomas saknar sin dotter en hel del. Kanske mig också om jag har tur :=)Nu bjuds det irishCoffe....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar