fredag 16 juli 2010

Expressen

Idag var Ella och jag inne i stan med Camilla och Jill. Började i Vasaparken där barnen fick springa av sig lite. Blev sedan lunch i det gröna, Ella åt inte mycket. Blev max 1/2 korv. Eller som Ella säger " Kojv". Efter en promenad ner mot Rållis i förhoppning att båda våra små töser skulle somna så blev det lucnh för mig och Camilla i Rållis. Då kommer det plötsligt fram 2 tjejer i vår ålder, varav den ena bär på en stor kamera och den andra på ett block. Tjejen med block säger att de är från expressen och frågar om de kan få ställa några frågor om fotvård. Både jag och Camilla gömmer snbbt våra fötter och säger " Javisst " Som tur var skulle tjejen med kamerna inte ta kort på våra fötter utan våra ansikten :=) Vet inte vad det är med Camilla, men på något sätt drar hon till sig journalister, förra våren när vi båda var mamma-lediga kom det fram en journalist från tv och frågade om de fick ställa några frågor. De ställde fråor till oss allihop, vi var väl 4 st. Men det var bara Camilla och en annan av tjejerna som kom med i TV :=) SÅ har jag tur så klipper de bort mig denna gång också :=)

På em idag har Ella och jag prövat hennes cykelstol för första gången. Hon gillade det. LIte ovant kändes det att cykla med henne bak på cykeln, men det är nog en vanesak :=)

I morgon bär det av mot Gnesta. Mamma och pappa har hyrt en stuga där. Ella och jag ska vara där till fredag. Tomas kommer dit mån, tis, Han jobbar nu i helgen och sedan ons - tors. Ska bli kul att komma i väg. Hoppas vädret blir bra :=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar