fredag 9 april 2010

Trevlig dag

Dagen började strax efter sju. Då vaknade Ella och ville inte ligga kvar i sängen. Jag har vart ledig från jobbet idag eftersom jag jobbar i helgen. Ella ska vara hos mormor och morfar lördag till söndag. Så Ella fick vara hemma från dagis idag så vi fick lite tid tillsammans. Träffade Camilla och Jill på öppna förskolan här i vällingby. Ella visade även där sin mammiga sida, inte hela tiden, men flera gången kom hon och tog min hand och gick runt med mig. Rutchkanan var väldigt spännande. Men hon kom inte upp i den själv, så då fick jag följa med :=) Efter öppnaförskolan tog vi en kort promenad för att Ella och Jill skulle somna sedan gick vi hem hit för att äta lunch. När våra små tjejer vaknat båda två så lekte de riktigt bra bredvid varandra. tror att de tom gillar varandra. Blev en hel del pussar :=)


Sötnosar. De såg så söta ut när de gav varandra pussar :=)

Ikväll har min syster och Bobo vart här på middag. Trevligt. Är så skönt att ha sällskap hemma när jag är själv med Ella. SÅ jag kan få lite avlastning och hinna fixa och dona lite hemma. Idag har jag rensat ut en stor kasse med kläder som Ella har växt ut. Tänk vad hon växer... När hon föddes hade hon strl 50. Nu har hon strl 86. Ska bli spännande att på tisdag få veta hur lång hon är nu och hur mycket hon väger.

Lägger upp några ny tagna kort. Ni får själv gissa vad som är vad:=) På ett av korten är hon nymålad påskkärring inför påsklunchen på dagis, på ett av korten har hon lnat pappas skor. Var lite svårt att gå. Men hon tyckte det var riktigt roligt :=)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar