söndag 24 januari 2010

junibacken






I går var vi på junibacken på djurgården. tillsammans med vår mammagrupp m familjer. Vi möttes upp där vid 10-tiden. Tomas, Ella och jag tog tåget in till stan. Förste 10 minuterna tyckte Ella det var helt ok att åka tåg. Hon såg tom riktigt glad ut :=) Men sedan började det bli tråkigt...




Väl på junibacken var det lek som gällde. Var roligt att se alla i mammagruppen igen. En del har jag inte sett sedan tidig höst. Snacka om att det händer mycket med våra små barn under den tiden :=) Vi var inte ensamma på junibacken direkt. Var en hel del folk där. Efter att barnen fått leka av sig ett bra tag så blev det lunch. Sen lunch för Ella som är van att äta lunch nu på dagis vid halv elva, och sedan soman runt elva halv tolv. Nu lektes det fram till närmare tolv, sedan blev det lunch, och efter det ännu lite mera lek. Strax efter kl 13 började vi bege oss därifrån. Ella somnade snabbt i vagnen vid kvart över ett. Tomas och jag tog en promenad runt i stan för att Ella skulle få sova ett tag. Hon vaknade till ett litet tag när vi gick på tåget ungefär 1 timme efter att hon somnat. Men somnade om relativt snabbt, utan några som helst protester. När vi kom hem vid 15-tiden sov hon fortfarande. Vid halv fyra väckte jag henne för att hon skulle kunna somna till kvällen. Kanske egentligen skulle låtit enne sova vidare. För hon var så arg och grinig när jag väckt henne. Tog säkert 1/2 timme att få henne på gott humör igen.









Igår på kvällen var min syster och Bobo här. Var trevligt :=) Ella somnade nästan på en gång när vi la henne i går vid halv åtta. Var nog en rolig men ansträngande dag för henne igår :=)

1 kommentar: