söndag 17 januari 2010

Collage till dagis

Nu sover Ella. Jag försökte få henne att somna i hennes säng. Men det går inge bra på em. Hon somnar så snällt i sin säng på kvällen efter att vi använde oss av 5-minuters metoden några kvällen. Men på dagen går det INTE. Hon skriker inte. Är inte det som är problemet. Men hon kommer bara inte till ro att somna i sin säng på dagen. Efter att ha låtit henne vara i sin säng 1/2 timme går jag in till henne, hon sitter då i sängen och pratar. Jag tar upp henne lägger henne i vagnen och gungar henne lite i kanske 1 - 2 minuter. Sen sov hon.

På Ellas dagis har alla barnen ett A4 ark med kort på sig själv, sina föräldrar, mm. En del barn har bara på sig själv och sina föräldrar, medans andra har på nästan hela släkten. Vi har inte riktigt bestämt oss ännu. Men ev kommer både mormor, morfar o farmor, farfar, finnas med på dagis. Att välja kort är inte helt lätt heller. Vi har ju MASSOR med fina kort på vår älskling.

Suck. Hade tänkt lägga upp några av bilderna vi funderar på här. Men det gick inte alls idag. Får försöka en annan dag. Nu ska jag passa på att läsa lite innan Ella vaknar. Läser just nu " Livslust" av Liza Marklund. Har precis påbörja den. Men än så länge verkar den lovande :=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar