söndag 13 juli 2014

Sommardagar

Den här sommaren började inge vidare ur väder synpunkt. Midsommarafton satt jag med vantar och åt lunch. När jag cyklat till jobbet på morgonen har jag gjort det med vantar på. Då kändes det rätt skönt att ha sen semester. Men de senaste veckorna har vädret vänt. Häromdagen sa Tomas att vi hade varmare här än hans föräldrar i Spanien. Skönt att sommaren visar lite bättre sidor. Men om jag ska få klaga lite, så blir det väldigt varmt att jobba. Stå med plastförkläde och platshandskar och lägga om ett stort bensår eller annat gör att svetten börjar lacka i pannan.... Fast det är det värt ☺☺:) Barnen hade sista dagen på dagis i fredags. För Ella var det sista dagen på dagis. Efter sommarlovet börjar hon skolan. Felix byter avdelning efter sommaren. Då ska han inte gå på småbarnsavdelningen längre. Nästa vecka ska barnen vara hos mormor och morfar. Tomas jobbar en vecka till och jag jobbar 2 veckor till innan semestern.
I fredags efter jobbet åkte vi över till Mats och Natalie. Tack vare att många gått på semester nu var det inga problem med köer. Mats och Natalies lilla dotter föddes några dagar efter midsommar. En söt liten flicka. Svårt att förstå att Ella och Felix vart så små ;) Det var mysigt att få bebis mysa lite, hålla i henne och snusa hur gott det små luktar, men Nej jag blev inte sugen på en egen liten. Vi har våra små underverk och det räcker med dem :) Ella och Aislynn lekte jätte bra tillsammans. Ella har alltid sett upp till Aislynn,  men de har inte lekt så mycket tidigare, men denna gång verkade de verkligen ha kul tillsammans :)
I går var en vän med familj här och hälsade på. Det blev bad vid pool badet nedanför oss. På kvällen blev det god mat, prat och skratt. En trevlig kväll. De åkte hem strax efter kl 22. Det blev sent för barnen i går kväll. De somnade när Annika med familj åkte hem. Båda två tog igen det nu på morgonen. Klockan är tjugo över nio, och både Ella och Felix kom in till oss för drygt 5 minuter sen.... Skönt med sovmorgon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar