tisdag 7 december 2010

9/5

Idag har Ella inte haft feber på hela dagen. Så jag tror det var en snabbt övergående infektion. Men jag VAB.ar med henne i morgon för säkerhetsskull. Är hon feberfri hela dagen i morgon också så blir det dagis på tors.

Bobo var här med Ella medans Tomas och jag var på ultraljud idag. Allt såg bra ut. Vi blev flyttade från 8.e maj till 9.e maj, så det var rätt bra beräknat från början :=) Med Ella blev jag flyttad från 3.e oktober till 6.e oktober. 4:e oktober föddes hon.
Tomas och jag kunde inte riktigt bestämma oss för om vill skulle ta reda på könet eller ej. Så det slutade med att vi fick med oss en lapp av barnmorskan som gjorde ultraljudet. På den står det vilket kön hon tror att det är efter att ha tittade efter. Hon sa att hon var 80 % säker på att det stämde. Vi har inte tittat på lappen än. Som jag känner just nu så väntar vi att titta på den till efter den lilla filuren är född, så får vi se om hon hade rätt. Men det känns bra att ha lappen, vill vi veta så kan vi ta reda på den :=)

Efter ultraljudet åkte Tomas och jag till möbelmagasinet och tittade på våningssängar. Vi hittade en som vi båda gillade. Under sängen är då 120 cm, vilket gör att en av oss utan problem kan ligga bredvid Ella i hennes säng, om hon vaknar när bebisen är född. Ella ligger ju absolut inte stil på nätterna. Läskigt att ha henne bredvid bebisen då. Tyvärr hade de inte den sängen inne nu, så vi har gjort en beställning på den. I mitten av januari kommer vi att kunna hämta sängen :=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar