onsdag 9 september 2015

Vardag.

Nu är semestern över för flera veckor sedan. Vi är nu inne i den vardagliga lungen.... eller kanske snarare vardags stressen, med tidiga morgon, stressig morgon, fullt upp på jobbet, innan det är dax att hämta Ella och Felix i skolan och på dagis. För att sedan skynda hem och laga mat, diska hinna umgås lite med barnen, innan det är dax för dem att gå och lägga sig... Fullt upp...

I fredags var jag iväg på kryssning med en kompis.
Ett lyckat dygn. Båten gick från Värtahamnen vid 19.30 på fredag kväll. Då var det buffe. Mätta och nöjda efter buffen gick vi upp till vår hytt och gjorde oss i ordning för en kväll på dansgolvet. Mycket dans, skratt och någon shoots hann vi med innan natten övergick i tidig morgon och vi gick tillbaka till vår hytt för att sova. Vi hade inte bokat någon frukost buffe, utan tänkte sova ut, för att sedan äta brunch. Vi trodde att det bara skulle vara en senare variant av frukost buffen. Men där hade vi fel... Det bjöds på en flaska cava, en buffe med färsk frukt, smoothie, och kall dryck, till bordet serverades det goda ostar, gott bröd m.m. Efter detta fick man välja på 3 olika varmrätter. Jag valde lax på en varm smörgås.
Detta var helt klart bland det godaste jag har ätit. Kommer absolut att boka detta igen om jag skulle åka på kryssning med Silja line igen :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar