måndag 20 juli 2015

Påväg hem

Nu sitter vi på tåget påväg hem från Härnösand. En trevlig helg har vi haft. Vi kom till Sundsvall i fredags där Jenny och hennes son Albin mötte upp oss. Vi åt middag i Sundsvall innan vi satte oss i bilen för att åka till Härnösand. Vi var lite oroliga att killarna skulle somna i bilen. Vilket skulle innebära att det skulle bli svårt att få dem att somna på kvällen. Men de höll sig vakna i bilen de ca 40 min som det tar Mellan Sundsvall och Härnösand. Väl hemma hos Jenny fick Felix och Albin leka ett tag innan det var dax för dem att sova. Felix somnade utan problem. Jenny och jag satt upp och snackade ett tag innan vi gick och la oss.
På lördagen regnade det större delen av dagen. Vi gjorde en snabb visit på H&M. Men 2  4-åringar blir det ingen lång shopping. Men vi hittade varsin kofta och ett par läggning. Efter lunch gick vi till ett ställe som heter "Teknichus". Som ett museum för barn. Massor med saker de fick leka med och pröva på. Felix klättrade på en klätter-vägg... Han gillar att klättra vår son 💞 Tror vi var där i 2-3 timmar. När vi kom ut därifrån hade det slutat regna. Det var stadsfest i Härnösand denna helg med en del uppträdanden, karuseller, lotterier m.m. Felix fick åka en karusell innan vi åkte tillbaka hem till Jenny. Väl hemma lagade vi middag och killarna fick leka av sig. Vi la killarna vid 20-tiden. När Jennys sambo Peter kom hem sov både Felix och Albin. Då hade det spruckit upp och solen sken. Vi åkte då in till "stan" Måns Zelmerlöv spelade på stadsfesten. En rolig och trevlig kväll.
Söndagen började med ösregn. Vi tog det lugnt hemma hos Jenny på fm. Sedan åkte vi iväg på lite utflykt på em då det sprack upp och blev soligt. Men ingen direkt värme. 15 kanske 20 grader visade nog termometern. Men ändå en lyckad dag. Blev sen en lugn kväll med middag. När pojkarna sov och Peter kom hem (han har jobbat hela helgen) tog jag och Jenny en kvällspromenad.
Idag har det mest blivit lek på deras tomt. Åt lunch innan vi tog bilen till Sundsvall. Peters mamma hämtade sedan bilen i Sundsvall. Nu sitter vi på tåget mot Stockholm. Jeny och Albin ska hälsa på Jennys mamma i Stockholm så vi fick sällskap på tåget :) En bra start på min semester. Första semester dagen idag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar